Tempeh tikka masala

Una de les meves receptes preferides del llibre, un tempeh tunejat amb espinacs (podeu posar-hi qualsevol verdura, o llegum…o deixar-ho tal qual) absolutament deliciós.

Ingredients:

225 gr de tempeh, 1 ceba vermella, 4 tomàquets mitjans, 1 tros de gingebre

200 gr d´espinacs (opcional…bledes, etc), 6 dents d´all, 1 xili verd, sal

1 culleradeta de: garam masala, pebre vermell, cilantre en pols, asafètida, curcuma en pols

1/2 tassa de iogur (vegetal si voleu que el plat sigui vegà 100%), 1/4 tassa de llet vegetal

 

Comencem sofregint la ceba. Uns minuts més tard hi afegim les espècies, remenem bé i en un parell de minuts incorporem el gingebre, els alls, i el xili picats. Finalment el tomàquet, i hi cuinem uns deu minuts. A la recepta del llibre tritura el tomàquet amb el ginger, els alls i els xili i llavors ho posa a la paella. Afegim el tempeh, els espinacs (o qualsevol altra verdura), el iogur i la llet vegetal (que també pot ser aigua). Tapem i deixem coure entre cinc i vuit minuts, o fins que la salsa tingui una bona consistència.

 

 

 

 

Deixa un comentari