Bolets amb carbassa

Plat estacional totalment, tot i que també el podrieu arribar a fer amb xampis o fins i tot amb bolets secs, trompetes per exemple. Ara, la clau del tema és fer-ho, per exemple, amb una barreja de rossinyols, trompetes i camagrocs, per exemple, o amb uns bons rovellons.

Ingredients:

300 gr de carbassa, 1 ceba

600 gr de bolets variats, millor frescos, de temporada

150 ml de brou de verdures

julivert, sal i pebre

cuscus, arròs salvatge, quinoa (opcional, per completar el plat)

 

Sofregim la ceba en una paella/cassola grossa, hi afegim la carbassa tallada a daus, salpebrada, i els bolets. Saltegem una mica i mullem amb el brou de verdures. Uns minuts fins que la carbassa i els bolets estiguin cuits i llestos, un platàs super saborós que podem arrodonir amb cuscús, quinoa o arròs salvatge vermell i ja teniu un super plat únic.

IMG_6010

Deixa un comentari