“Quixe” de carbassa

Super bona…foto horrible, ho sé…estèticament no va quedar gaire bé però us asseguro que va triomfar molt, estava francament boníssima!

Ingredients:

1 kilo de carbassa, 20 gr de bolets secs

1 ceba, 4 cullerades de parmesà ratllat

1 ou, un rovell, 50 gr de gruyere a làmines

massa pre-cuita de pasta fullada

mantega, sal i pebre, oli

Fraem la carbassa al forn, ja sense pell ni llavors, 20 minuts a 180 graus. Posarem els bolets en remull, si són ceps molt millor, clar. Sofregim la ceba i cap al final hi afegim els bolets picats. Una vegada cuita la carbassa la triturarem i l´afegirem a la ceba i als bolets. Fora del foc ho barrejarem amb l´ou sencer, el rovell i el parmesà, salpebrem. Abans d´enfornar haurem pre-cuit uns minuts la massa de pasta fullada, o no, depenent de les instruccions del fabricant, i abans d´afegir-hi el farcit haurem posat a la base de la pasta fullada el gruyere (o emmental, si no en trobeu). El temps de cocció depenen del fron que tingueu, però tres quarts d´hora no us els treu ningú.

IMG_5942

Deixa un comentari