IMG_1494

Xirivies i boniatos al forn amb vinagreta de tàperes

Allò que d´entrada no saps ben bé si t´agradarà o, bàsicament, si val la pena fer-ho. I només hi ha una resposta possible: sí! Ho podeu a més acompanyar d´arròs integral basmati, per exemple.

Ingredients (4 px):

4 xirivies

4 cebes vermelles

4 branques de romaní i dues de farigola

1 cabeça d´alls tallada per la meitat

30 tomàquets cherry partits per la meitat

4 cullerades de tàperes

2 boniatos mitjans

oli d´oliva extra verge, 2 cullerades de suc de llimona

 

Escalfem el forn a 190 graus. Pelem les xirivies i les cebes, i les amanim amb les herbes, l´oli, all, sal i pebre. Barregem bé i ho posem al forn uns 15 min. Hi afegim els boniatos, tallats i pelats, durant una mitja hora més o fins que estiguin cuits. Moment llavors de posar-hi els tomàquets i deixar-ho un màxim de deu minuts més. I mentrestant prepareu una mena de vinagreta amb suc de llimona, oli, mostassa i les tàperes. I llestos, deliciós.

IMG_1494

Deixa un comentari