Albergínia amb magrana

Albergínia amb magrana

Aquesta recepta super fàcil d´albergínia amb magrana i una senzíllissima salsa de iogur és un dels plats més satisfactoris que he fet en els darrers anys. A tothom li agrada, és molt pràctic i representa un entrant més que apanyat per al temps de les magranes.

 

Ingredients:

  • 2 albergínies
  • 1 magrana
  • orenga
  • sal
  • oli d´oliva
  • pebre negre
  • un iogur tipus grec
  • un xic de suc de llimona
  • un gra d´all (opcional)

Com fer la recepta de l´albergínia amb magrana:

Poseu el forn a 200 graus. Talleu les albergínies per la meitat (a lo llarg) i hi feu uns talls a mode de rombe. Les unteu amb oli, hi poseu orenga i ho salpebreu.

S´enfornen entre 35 i 45 minuts.

Mentrestant pelem la magrana i preparem la salsa, barrejant els seus ingredients (l´all, matxacat…pot ser prescindible). I quan les albergínies estiguin cuites (i s´hagin refredat) les serviu amb la salsa per sobre i els grans de magrana. Més senzill i bo, impossible!

I us deixem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *