Aquesta recepta super fàcil d´albergínia amb magrana i una senzíllissima salsa de iogur és un dels plats més satisfactoris que he fet en els darrers anys. A tothom li agrada, és molt pràctic i representa un entrant més que apanyat per al temps de les magranes.
Ingredients:
- 2 albergínies
- 1 magrana
- orenga
- sal
- oli d´oliva
- pebre negre
- un iogur tipus grec
- un xic de suc de llimona
- un gra d´all (opcional)
Com fer la recepta de l´albergínia amb magrana:
Poseu el forn a 200 graus. Talleu les albergínies per la meitat (a lo llarg) i hi feu uns talls a mode de rombe. Les unteu amb oli, hi poseu orenga i ho salpebreu.
S´enfornen entre 35 i 45 minuts.
Mentrestant pelem la magrana i preparem la salsa, barrejant els seus ingredients (l´all, matxacat…pot ser prescindible). I quan les albergínies estiguin cuites (i s´hagin refredat) les serviu amb la salsa per sobre i els grans de magrana. Més senzill i bo, impossible!
I us deixem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta