Aquestes albergínies amb gingebre i salsa de soja estan fetes al vapor, i són una gran troballa. Més ràpides de fer que al forn, molt més sanes que fregides (malgrat que, clar, és com molen més!) i amb una textura més que interessant. I l´afegit de les llavors que sèsam….
Ingredients:
- Mig kilo d´alberginies japoneses o normals
- llavors de sèsam negre (o blanc si no en trobeu)
- salsa de soja
- un tall de gingebre
Com fer la receptea de les albergínies amb gingebre:
- Talleu les albergínies a làmines .
- Saleu-les i les feu al vapor durant uns cinc minuts, però aneu-ho controlant no sigui que es facin massa. Després les podeu tallar com vulgueu.
- Les deixeu atemperar i després hi poseu el sèsam, el gingebre saltejat i tallat a dauets, i la salsa de soja per sobre.
- Utilitzeu-les per acompanyar qualsevol plat o d´aperitiu/entrant.