Albergínies amb gingebre

Albergínies amb gingebre

Aquestes albergínies amb gingebre i salsa de soja estan fetes al vapor, i  són una gran troballa. Més ràpides de fer que al forn, molt més sanes que fregides (malgrat que, clar, és com molen més!) i amb una textura més que interessant. I l´afegit de les llavors que sèsam….

 

Ingredients:

  • Mig kilo d´alberginies japoneses o normals
  • llavors de sèsam negre (o blanc si no en trobeu)
  • salsa de soja
  • un tall de gingebre

 

Com fer la receptea de les albergínies amb gingebre:

  1. Talleu les albergínies a làmines .
  2. Saleu-les i les feu al vapor  durant uns cinc minuts, però aneu-ho controlant no sigui que es facin massa. Després les podeu tallar com vulgueu.
  3. Les deixeu atemperar i després hi poseu el sèsam, el gingebre saltejat i tallat a dauets, i la salsa de soja per sobre.
  4. Utilitzeu-les per acompanyar qualsevol plat o d´aperitiu/entrant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *