Albergínies especíades

Adoro les albergínies i adoro les especies, per tant la idea d´unes albergínies especiades m´era d´allò més atractiva. La recepta la vaig treure d´un dels llibres de “El Comidista”. La recepta queda millor, crec, com a part d´un entrant on hi hagi diferents coses per picar o fins i tot, com vaig fer fa poc, com a part d´una degustació de diferents receptes d´albergínies.

 

Ingredients:

  • 1 albergínia
  • 1 dent d´all
  • 1/2 ceba vermella
  • 2 cullerades de suc de llimona i una mica de ratlladura de la seva pell
  • 1 culleradeta de ras-el-hanout
  • 1 culleradeta de garam masala
  • una cullerada sopera generosa de mantega
  • sal
  • pebre
  • cilantre picat (opcional)

 

Com fer la recepta d´albergínies especiades:

  1. Tallar la ceba i les albergínies a daus no gaire grossos.
  2. Fondre la mantega en una paella i  tirar-hi l´all i la ceba picadets
  3. Incorporar els daus d´alberginia, salpebrats
  4. Donar unes voltes, afegir-hi les espècies i deixar coure tapat, i a foc lent, una mitja hora. 
  5. Al final de la cocció hi afegiu la pell d´una llimona ratllada i el seu suc.
  6. Emplateu amb una mica de cilantre fresc picat per sobre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *