Amanida de carbassa

Amanida de carbassa

Aquesta amanida de carbassa és un magnífic i saludable entrant, molt nutritiu per la presència d´anous, rucula, mató de cabra i la pròpia carbassa. Si li afegeixes el toc picant, del qual en podeu prescindir, doncs ja fem bingo total!

 

Ingredients:

  • 2 bons talls de carbassa
  • una ceba vermella
  • un grapat d´anous pelades
  • 100 gr (aprox) de mató de cabra
  • una culleradeta de flocs de xili (opcional)
  • oil d´oliva
  • un xic de sal
  • pebre negre
  • vinagre de mòdena

Com fer la recepta d´amanida de carbassa:

  1. Escalfem el forn a 200 graus. Tallem dues rodanxes gruixudes de carbassa i una ceba vermella, aquesta a juliana. Ho barregem i amanim amb sal, oli i pebre, i ho posem al forn uns 25 minuts.
  2. Ho retirem i deixem refredar. Netegem la rucula i muntem el plat.
  3. Us deixem l´enllaç al nostyre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *