Amanida de Ceba

Amanida de Ceba

Una amanida de ceba? Sí, concretament ceba vermella al forn, però acompanyada d´uns quants ingredients que podeu anar variant al vostre gust, tot i que així d´entrada jo us recomano que segiu les d´aquesta recepta, inspirada una vegada més en un dels llibres de Yotam Ottolenghi, “Exuberancia”.

 

Ingredients:

  • Tres cebes vermelles mitjanes
  • un manat de rúcula
  • un grapat d´anous
  • uns quants flocs de xili sec
  • formatge de cabra tou
  • all confitat (opcional)
  • magrana (opcional)
  • sal
  • oli
  • pebre blanc o de cinc tipus

 

Com fer la recepta de l´amanida de ceba:

  1. Aquesta recepta es molt, molt senzilla, tant com pelar les cebes i tallar-les en tres talls gruixuts, salpebrar-los i posar-los amb un raig d´oli al forn, en una safata amb paper sulfuritzat, durant uns trenta minuts a 180 graus.
  2. Mentrestant aneu reunint la resta d´ingredients. Si no teniu els alls confitats (com jo el dia que vaig fer la recepta) aprofiteu per posar-los juntament amb la ceba.
  3. Peleu la magrana, renteu la rúcula.
  4. Talleu el formatge i quan les cebe si els alls ja siguin cuits i s´hagin atemperat procediu a muntar l´amanida: la rucula com a base, a continuació la ceba i tot seguit la resta d´ingredients.
  5. Aquí us deixo l´enllaç al mini video de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *