Amanida de cigrons

Amanida de cigrons

Aquesta  recepta d´amanida de cigrons és un plat super complert que va molt més enllà d´una simple amanida, per mi és un plat únic, un “bowl” que en diuen ara amb la super peculiaritat que els cigrons es saltegen amb salsa de soja, fet que li dona un toc molt especial i diferencial al plat.

Ingredients:

  • 3 patates mitjanes,
  • 300 gr de cigrons,
  • 3 cabdells d´enciam
  • 3 cullerades de salsa de soja,
  • una ceba vermella,
  • 1 alvocat 
  • tomàquets cherrys
  • oli,
  • sal i
  • pebre

 

Com fer la recepta d´amanida de cigrons:

  1. Bullim les patates amb pell, aproximadament vint minuts, potser cinc més. Si les agafeu que no siguin gaire grosses, millor.
  2. Saltegem els cigrons amb la salsa de soja fins que es beguin tot el líquid.
  3. Tallem la ceba i l´alvocat,  els cherrys  i els cabdells, i quan les patates s´hagin refredat ho barregem tot plegat i ho servim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *