Amanida de pa i tomaquet amb anxoves

Amanida de pa i tomaquet amb anxoves

Fantàstica amanida de pa i tomàquet amb anxòves i tàperes, super fresca i senzilla que té, però, un imperatiu força obvi: la qualitat de les seves matèries primers, sobretot els tomàquets i, també, les anxoves, tot i que si seguiu fil per randa la recepta potser ja no tant, ja que s´acaben quasibé desfent, així que no cal que siguin del Cantàbric OO precisament…

Ingredients:

  • Entre 6 i 10 filets d´anxoves
  • 2/3 llesques de pa aprox,
  • 4 de tomàquets cor de bou o similar
  • 1 cullerada de tàperes,
  • una mica de mantega
  • 2 dents d´all
  • pell de llimona ratlada (opcional)

Com fer la recepta de l´amanida de pa i tomàquet amb anxoves:

  1. Sobregiu els alls, laminats, amb les anxoves picades uns deu minuts, suaument, amb una mica d´oli i mantega.
  2. Retireu-ho del foc i afegiu-hi el pa, torrat, tallat a daus, i els barregeu bé amb els alls i les anxoves, deixant-ho reposar un minuts.
  3. Talleu els tomàquets i si voleu hi poseu una mica de pell de  llimona ratllada.
  4. Incorporeu les tàperes i ho barregeu tot amb el pa impregnat d´all i anxoves. 
  5. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *