Amanida de pasta i llenties

Amanida de pasta i llenties

Aquesta amanida de pasta i llenties amb remolatxa, ou i altres ingredients es preparar en un plis si ho compreu tot cuit, o si només bulliu la pasta. El que jo anomeno “altres ingredients” són com petoites llaminadures que ajuden a fer més refrescant aquesta amanida ideal per a l´estiu.

Ingredients:

  • 250 gr de pasta
  • 1 remolatxa gran cuita
  • 200 gr de llenties pardines cuites
  • 1 ou dur
  • unes quantes tàperes
  • unes branques de menta
  • unes quantes piparres
  • 1 llimona confitada (opcional)
  • oli extra verge
  • sal i pebre

Com preparar l´amanida de pasta i llenties:

  1. Aquesta amanida està pensada per a fer-la amb tot comprat cuit, fins i tot la pasta, tot i que en el meu cas sí que la vaig bullir jo. Però a les botigues on venen llegum cuit tot sovint, o quasibé sempre de fet, hi ha pasta cuita. Aprofiteu quan compreu les llenties i feu-ho també amb la pasta.
  2. Poseu a fer l´ou dur. Vuit minuts.
  3. Talleu a daus la remolatxa. Piqueu les piparres i la menta. Si teniu llimona confitada el toc que hi dona és boníssim, però no passa res de res si la poseu.
  4. Barregeu tots els ingredients.
  5. L´amaniu amb oli, sal i pebre i la deixeu reposar una estona a la nevera abans de menjar-la. Ideal tupper per a una excursió, o per anar a la platja.
  6. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el mini video de la recepta:

 

0 comentaris a ;ldquo;Amanida de pasta i llenties;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *