Aquesta amanida de pasta i llenties amb remolatxa, ou i altres ingredients es preparar en un plis si ho compreu tot cuit, o si només bulliu la pasta. El que jo anomeno “altres ingredients” són com petoites llaminadures que ajuden a fer més refrescant aquesta amanida ideal per a l´estiu.
Ingredients:
- 250 gr de pasta
- 1 remolatxa gran cuita
- 200 gr de llenties pardines cuites
- 1 ou dur
- unes quantes tàperes
- unes branques de menta
- unes quantes piparres
- 1 llimona confitada (opcional)
- oli extra verge
- sal i pebre
Com preparar l´amanida de pasta i llenties:
- Aquesta amanida està pensada per a fer-la amb tot comprat cuit, fins i tot la pasta, tot i que en el meu cas sí que la vaig bullir jo. Però a les botigues on venen llegum cuit tot sovint, o quasibé sempre de fet, hi ha pasta cuita. Aprofiteu quan compreu les llenties i feu-ho també amb la pasta.
- Poseu a fer l´ou dur. Vuit minuts.
- Talleu a daus la remolatxa. Piqueu les piparres i la menta. Si teniu llimona confitada el toc que hi dona és boníssim, però no passa res de res si la poseu.
- Barregeu tots els ingredients.
- L´amaniu amb oli, sal i pebre i la deixeu reposar una estona a la nevera abans de menjar-la. Ideal tupper per a una excursió, o per anar a la platja.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el mini video de la recepta:
Reblogged this on Celler-Adocse.