Arròs amb broquil

Arròs amb broquil

Aquest arròs amb bròquil i llet de coco és ben senzill, fàcil i ràpid de preparar. Totalment vegà.

Ingredients:

  • 400 gr de bròcoli,
  • 125 gr d´arròs basmati integral, 
  • 250 ml de llet de coco
  • 3 fulles de llima-kefir
  • llavors de cilantre i comí, 
  • sal i pebre,
  • vaines de cardamom
  • un grapat d´anous o anacards

Com fer la recepta de l´arròs amb bròquil:

  1. Començarem fent l´arròs basmati com sempre, amb unes vaines de cardamom, sal i el doble d´aigua que d´arròs. 
  2. Posem a coure el bròquil al vapor durant aproximadament uns cinc minuts, potser més. Heu de punxar-lo abans de retirar-lo.
  3. Sofregim les llavors amb les fulles de llima-kefir, mullem amb la llet de coco i deixem coure uns minuts a fi que redueixi una mica.
  4. Mentre escalfem el forn posem el bròquil i la salsa en una safata i ho gratinem.
  5. Ho servim amb fruits secs per sobre.
  6. Amb aquesta recepta us recomanem un vi negre molt fresc del Bierzo, fet amb una varietat històrica que s´està recuperant: la estaladiña. L´elabora el Gregory Pérez, ciutadà francès afincat en aquesta zona d´Espanya i protagonista, juntament amb onze personatges més, del llibre “Arraigados”. Es preveu que sortirà a la venta cap a la tardor i el firma qui fa aquest blog, juntament amb el fotògraf Estanis Nuñez.
  7. Us adjunto també un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *