Aquest arròs amb bròquil i llet de coco és ben senzill, fàcil i ràpid de preparar. Totalment vegà.
Ingredients:
- 400 gr de bròcoli,
- 125 gr d´arròs basmati integral,
- 250 ml de llet de coco
- 3 fulles de llima-kefir
- llavors de cilantre i comí,
- sal i pebre,
- vaines de cardamom
- un grapat d´anous o anacards
Com fer la recepta de l´arròs amb bròquil:
- Començarem fent l´arròs basmati com sempre, amb unes vaines de cardamom, sal i el doble d´aigua que d´arròs.
- Posem a coure el bròquil al vapor durant aproximadament uns cinc minuts, potser més. Heu de punxar-lo abans de retirar-lo.
- Sofregim les llavors amb les fulles de llima-kefir, mullem amb la llet de coco i deixem coure uns minuts a fi que redueixi una mica.
- Mentre escalfem el forn posem el bròquil i la salsa en una safata i ho gratinem.
- Ho servim amb fruits secs per sobre.
- Amb aquesta recepta us recomanem un vi negre molt fresc del Bierzo, fet amb una varietat històrica que s´està recuperant: la estaladiña. L´elabora el Gregory Pérez, ciutadà francès afincat en aquesta zona d´Espanya i protagonista, juntament amb onze personatges més, del llibre “Arraigados”. Es preveu que sortirà a la venta cap a la tardor i el firma qui fa aquest blog, juntament amb el fotògraf Estanis Nuñez.
- Us adjunto també un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta