Quan veig receptes d´aquests tipus, vull dir receptes on hi ha arròs, carn i verdura/es, sempre estic temptat de posar-hi alguna cosa de més. No sé, em dona el punt. Però en aquesta ocasió ho vaig fer fil per randa i, malgrat que ara penso que el pebrot verd milloraria força aquesta recepta us la presento tal qual ho fan al llibre.
Ingredients:
350 gr de carbassa, 200 gr d´arròs bomba
200 gr de salsitxes, 1 litre de brou de carn (o de verdures)
1 ceba, 1 dent d´all, parmesà i julivert
sal i pebre
Començarem fent un sofregit de ceba i all al que hi afegirem quan estigui potxadet la carbassa a daus i les salsitxes (o botifarres) sense la pell, vaja, com si fossin carn picada. Quan estigui tot plegat dauradet ho mullarem amb un parell de cullerots de brou i deixarem que bulli uns cinc minuts per, tot seguit, afegir-hi l´arròs i la resta del brou. Deixeu fer llavors fins que l´arròs estigui cuit. Ho serviu amb julivert picat (ais, jo me´l vaig deixar!) i parmesà ratllat.