Arròs melòs amb costella

Arròs melòs amb costella

Doncs sí, un arròs melòs amb costella, vaja, un arròs a la cassola de tota la vida, però només amb costella de porc. Boníssim, clar.

Ingredients:

1/5 kilo de costella de porc

250 gr d´arròs rodó de Pals

1 ceba de Figueres

2 dents d´all

2 tomàquets de pera madurs

3/4 litre de brou de pollastre

pebre vermell picant

farigola i romaní

 

Començarem marinant la costella, tallada, amb les herbes, salpebrada i amb oli. Una horeta ben bona. La netegem i l´enrossim, la retirem i al mateix oli sofregim la ceba, l´all i el tomàquet (sense pell ni llavors) en aquest ordre. Una mica de pebre vermell, recuperem la costella, donem unes voltes, anacarem l´arròs i finalment mullem amb el brou. I deixem coure, remenant a consciència de tant en quant fins que estigui al seu punt…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *