Bacallà amb cigrons

Bacallà amb cigrons

Aquest bacallà amb cigrons guisats és una delicia, molt semblant a la recepta d´aquests llegums amb un dels meus peixos preferits de sempre que trobareu en aquest blog. Canvien uns quants ingredients secundaris, però els principals, els cigrons i el bacallà, són els mateixos.

 

Ingredients:

  • 4 talls de bacallà d´uns 150 gr
  • 400 gr de cigrons cuits
  • un pebrot vermell
  • una ceba vermella
  • una cullerada de tàperes
  • 4 tires de pell de llimona confitada
  • 300 ml de brou de peix
  • sal
  • una culleradeta de comí en pols
  • oli d´oliva extra verge

Com fer la recepta del bacallà amb cigrons:

  1. Posem a confitar el bacallà en una cassola amb oli d´oliva extra verge, a cobrir. Jo ho faria de dos en dos, sigueu els que sigueu. Quan comencin a sortir bombolletes i veieu que les làmines del peix es comencen a separar, retireu-lo.
  2. Amb una mica d´aquesta oli comenceu a fer un sofregit de ceba i pebrot. Primer la ceba, uns vint minuts, i tot seguit el pebrot, uns quinze minuts més aprox.
  3. Incorporem els cigrons amb una culleradeta de comí en pols. Saltegem un parell de minuts.
  4. Abans de mullar amb el brou de peix hi posem les tires de pell de llimona confitada ben picadetes (també podeu utilitzar llimones confitades, aprox un quart x persona)  i les tàperes. El brou, ben calent, i una xup xup d´uns deu minuts màxim, potser una mica més.
  5. Finalment recuperem el bacallà, posem (si cal) una mica més de brou calent, sobretot per escalfar el bacallà, uns pocs minuts i ho tindrem llest.
  6. Us adjuntem el link al nostre canal de youtube per si podeu veure el video de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *