Aquesta recepta de bacallà amb crema de verdures és molt senzilla i fàcil de fer. La crema no és ben bé una “crema de verdures” com a tal. de fet seria més correcte anomenar-la sopa freda de pebrot, alvocat i iogur però era més senzill posar “de verdures”. Es tracta que la crema sigui tirant a espessa però sense arribar a ser un puré. La combinació de sabors és fantàstica!
Ingredients :
- 2 pebrots verds
- 2 alvocats
- 1 ceba tendra
- 1 llima (el seu suc)
- 2 iougurts naturals
- 100 ml d´oli extra verge
- una mica de tabasco
- 1/2 litre de brou de verdures
- 4 talls de bacallà
Com fer la recepta del bacallà amb crema de verdures:
- Primer farem la crema de verdures que, originariament, era més aviat una sopa freda que no pas una crema. En fi, només heu de posar tots els ingredients excepte el bacallà al vas de la termomix.
- Tritureu bé, a consciencia, força estona. Tot seguit ho passeu pel colador xinès i obtindreu una crema molt fina.
- Fem el bacallà a la planxa.
- I ho servim en un plat soper:
- Amb aquesta recepta us recomano un chenin blanc del Loire francès molt i molt especial. Es un t´agrada o l´odies. A mi, es clar, em va agradar. Es troba en la línia dels vins naturals, amb molta acidesa.
- I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:
Reblogged this on Celler-Adocse.