Bledes a l´estil de Jaén

Una manera senzilla i alternativa de fer unes bledes que va sorprendre, i molt, a casa. Francament bo!

Ingredients

Un manat de bledes, 2 grans d´all, 1 pell de taronja

la molla de dues rodelles de pa, oli d´oliva, sal i pebre

llorer, pebre vermell, safrà

Farem les bledes al vapor i les reservarem. Mentrestant saltejarem els alls, amb la molla de pa, la pell de taronja picada i el llorer, i un cop a punt ho passarem a un morter afegint-hi una mica d´aigua per crear una mena de salsa que tirarem a sobre de les bledes, les quals haurem recuperat i tulitzat la mateixa paella on hem satejat els ingredients de la picada per saltejar-les breument. Un cop tots els ingredients s´han ben meclat deixarem coure una mica més uns cinc minuts, per tant millor que quan feu les bledes al vapor les deixeu al dente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *