Fa força temps que el vaig fer, probablement es mereix un altre intent!
Ingredients:
4 cullerades soperes de farina
2 cullerades soperes de “maizena”
5 cullerades soperes de sucre
3 ous
1 clara
una mica de vainilla en pols
1 culleradeta de llevat
una mica de sal
margarina
sucre glass
nata montada de pastisseria (o el que vulgueu per al farcit)
Començarem preparant la massa. Batre a punt de neu quatre clares amb un pessic de sal. Afegir-hi tot seguit els rovells, el sucre i, finalment i a poc a poc, la barreja que haureu fet amb la farina, la maizena i el llevat.
Untem amb margarina la plata del forn i a sobre un paper anti adherent també untat amb margarina. Foc suau (160) uns 35 minuts. Crec que en el meu cas van ser menys, per tant s´ha d´anar controlant.
Mulleu un drap de cuina, l´exteneu al marbre i poseu-hi la massa a sobre. Poseu ara el farcit (nata en el meu cas) immediatament, no espereu a que es refredi (com vaig fer jo…) perquè podria trencar-se quan ho volguessiu enrotllar. No em va passar però va anar de poc.
Ho reserveu fins que es refredi, ho guardeu a la nevera i abans de servir-ho hi tireu sucre glass per sobre.