Nova i senzilla recepta de “Las recetas de El Comidista” amb aquesta curiosa, divertida i excel.lent manera de menjar carbassó, ideal per a nens!
Ingredients (4px) :
800 grams de carbassó (un carbassó mitjanet x persona aprox)
2 dents d´all
1 bitxo
parmesà ratllat (al gust de cadascú)
sal i pebre
Pelem els carbassons i els tallem per la meitat (verticalment) i després ho fem també per la meitat, però horitzontalment. Enretirem la polpa del mig (detall força important) de manera que ens quedi només la part dura del carbassó, i en fem una mena d´angules, espaguetis curts o fideus llargs, ja ja. Vaja, tallat a lo llarg i primet, però no massa ja que d´altra manera es podrien trencar fàcilment. En una paella saltegem l´all tallat a làmines amb el bitxo, i en el mateix oli ja net hi fregim els talls de carbassó, procurant que no quedin massa tous. Salpebrem i finalment hi tirem el parmesà ratllat. Super bo!
Reblogged this on Celler-Adocse.