Carxofes amanides

Unes senzilles carxofes amanides, super fàcils de fer,  que poden formar part d´ un cous cous o un plat de pasta, però que si les feu com a entrant, o potser afegint-hi una mica d´enciam, us quedaran la mar de bé.

 

Ingredients:

  • 4/6 carxofes,
  • 50 gr d´olives verdes sense pinyols,
  • 25 gr de tàperes
  • 1 ceba,
  • 3 tomàquets de pera,
  • 2 dents d´all,
  • julivert,
  • sal 
  • pebre

 

Com fer la recepta de carxofes amanides:

  1. Pelem i tallem les carxofes a quarts i les bullim amb aigua salada uns deu minuts. Reservem.
  2. Paral.lelament sofregim la ceba amb els alls.
  3.  Tot seguit hi afegim els tomàquets, tallats a daus, sense pell ni llavors. Salpebrem i deixem coure, tapat, fins que el tomàquet estigui fet.
  4. Incorporem les carxofes al sofregit, afegim les olives i les tàperes, saltegem un parell de minuts.
  5. I ja està, ho servim amb julivert picat per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *