Aquesta recepta de cigrons al curry amb verdures és molt senzilla i fàcil de fer, i no cal pas que utilitzeu les mateixes verdures i tubercles que ho he usat. Sí que us recomano, però, utilitzar el curry (més o menys picant) i la llet de coco, el toc que li donen és definitu.
Ingredients:
- un manat de cards
- 750 gr de cigrons cuits
- 2 boniatos
- una culleradeta de pasta de curry vermell
- unes quantes escalunyes i uns quantes dents d´all
- un polsim de comí en pols i un de sumak
- 2 fulles de llima-kefir
- 250 ml de brou de verdures
- 400 ml de llet de coco
- alfàbrega i julivert
Com fer la recepta dels cigrons al curry amb verdures:
- Escalfem el forn per coure els boniatos a 200 graus, i mentrestant pelem els cards. Els tallem i els reservem un moment.
- Posem a coure els boniatos amb sal, oli i sumak. Aproximadament, uns trenta minuts.
- Ara és el torn dels cards. Els fem en una paella amb brou de verdures, tapats i a foc més aviat lent, durant uns vint minuts.
- Sofregim un parell de dents d´all i les escalunyes, tallades a rodanxes. Incorporem els cigrons amb una mica de comí en pols.
- Ho mullem amb llet de coco, que portarà una culleradeta (o cullerada, com vulgueu) de pasta de curry vermell. Ho remenem bé, hi afegim les fulles de llima-kefir i deixem coure a foc lent uns cinc minuts.
- Quan tinguem cuits els boniatos i els cards els tallem petits i els afegim a la cassola dels cigrons. Deixem que s´amoroseixi tot plegat, cinc minuts.
- Ho servim amb julivert i fulles dálfàbrega ben picats per sobre.
- Amb aquest plat us recomano un dels meus vins blancs preferits, el Belondrade&Lourton, fet amb verdejo, un blanc excepcional.
- I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta: