Cigrons amb bolets

Cigrons amb bolets

Boníssim plat de cigrons amb bolets que, en plena temporada, ha de ser encara més espectacular i igual de senzill. Ho dic perquè jo l´he fet amb moixernons secs, però només de pensar com seria amb llanega negra, russinyols o camagrocs se´m fa la boca aigua. Clar que part de la gràcia d´aquesta recepta és utilitzar l´aigua d´hidratar els bolets per fer la xup xup amb els llegums.

Ingredients:

  • 350 gr de cigrons
  • moixernons secs, uns 50 gr
  • 2 grans d´all
  • unes fulles de julivert
  • 15 gr de pinyons
  • 2 rovells d´ou
  • 1/4 de brou de pollastre o carn
  • l´aigua d´hidratar els bolets

 

Com fer la recepta de cigrons amb bolets:

  1. Comprarem els cigrons bullits al mercat i deixarem en remull els moixernons unes quantes hores. Fem un sofregit amb els alls i el julivert (a gust del consumidor), ho mullem amb una part del brou i una altra de l´aigua d´estovar els bolets i hi afegim els propis moixernons, deixant-ho coure uns quinze minuts.

2. Tot seguit hi afegim la resta de l´aigua de bolets i del brou i els cigrons, deixant-ho coure lentament entre deu i quinze minuts més, i a meitat de cocció hi afegim una picada feta amb els pinyons i els rovells. Super!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *