Cigrons amb bolets japonesos

Cigrons amb bolets japonesos

Aquests cigrons amb bolets japonesos tenen la peculiaritat de portar unx xips de col rissada fets al forn que els hi donen un toc molt especial, apart de que pel fet d´escollir els bolets shiitake i shimeji podem fer aquesta recepta en qualsevol època de l´any.

 

Ingredients:

  • 350 gr de cigrons cuits
  • 3 cebes tendres petites
  • una safata de bolets shimeji
  • una safata de shiitake frescos
  • una culleradeta de curry picant
  • un manat de col rissada
  • tres tomàquets de pera
  • sal
  • pebre
  • oli d´oliva

Com fer la recepta dels cigrons amb bolets japonesos:

  1. Començarem fent un sofregit amb les cebes tendres, poqueta estona ja que es couen molt ràpid.
  2. Tot seguit incorporem els cigrons amb la culleradeta de curry picant. Saltegem uns minuts.
  3. Incorporem el tomàquet. Pot ser natural o de pot, uns tres tomàquets de pera petits, deu minuts de cocció i ho tindrem a punt.
  4. Mentrestant anem saltejant els bolets, primer els shiitake tallats a làmines i tot seguit els shimeji.
  5. Posem a coure els xips de col, o la col tallada a trossos petits, salpebrada i amb oli, que encara no són xips de fet. Amb uns quinze minuts a 200 graus en tindreu prou, no perdeu de vista el forn perquè pot ser que es cremi la verdura si no ho controleu.
  6. Incoporem els bolets als cigrons i ho regenerem amb una aigua de bolets que hem aconseguit desglassejant amb aigua la paella on els hem saltejat.
  7. I ja ho tenim, ho emplatem amb els xips de col per sobre.
  8. X acompanyar aquesta recepta us recomanem un vi blanc de la DO Valdeorras, a Galicia, un fantàstic Godello molt versàtil que us ajudarà a fer baixar aquests cigrons, molt frescos i lleugers, per altra banda, gràcies als bolets, la ceba i les xips de col!
  9. Us adjunto finalment el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *