Cigrons amb carxofes

Cigrons amb carxofes

Aquesta recepta de cigrons amb carxofes és molt senzilla, ràpida i fàcil de fer i es cuina amb forces espècies i coco ratllat.

Ingredients:

  • 6 carxofes
  • 500 gr de cigrons cuits
  • 6 escalunyes
  • coco ratllat a discreció
  • llavors de cilantre i de fonoll
  • comí, cardamom i garam masala en pols
  • curcuma fresca
  • tomàquet sec
  • brou de verdures

Com fer la recepta dels cigrons amb carxofes:

  1. Començarem sofregint les llavors amb un raig d´oli i, a la mateixa paella, hi afegirem les escalunyes. Ho tenim uns cinc minuts i ho reservem.
  2. Al seu lloc hi saltegem les carxofes tallades, cinc minuts més o menys, després s´acabaran de coure.
  3. Saltegem els cigrons amb les espècies restants, el comí i el cardamom en pols i el garam masala.
  4. Recuperem les carxofes i l´escalunya i ho juntem amb els cigrons. Hi afegim també el coco ratllat.
  5. Mullem amb el brou de verdures i deixem que faci xup xup entre cinc i deu minuts havent-hi ratllat una mica de curcuma fresca per sobre.
  6. I ho servim amb tomàquet sec picat per sobre.
  7. Amb aquesta recepta us recomano un excel.lent vi blanc de guarda del Priorat, el Coma Blanca de Mas d´en Gil. Un vi fantàstic que acompanyarà molt bé aquest plat.
  8. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *