Recepta de cigrons caldosos facilísima de fer, ràpida i amb ingredients de cada dia. El brou de verdures el podeu fer vosaltres o posaria una pastilla, tot i que amb aigua mineral també us quedarà bo.
Ingredients:
- 500 gr de cigrons cuits
- 1 pastanaga,
- 2 branques d´api
- 1/2 litre de brou de verdures
- 3 tomàquets de pera
- ceba tendra
- oli, sal
- 150 gr de molla de pa
Com fer la recepta dels cigrons caldosos:
- Comencem saltejant l´api i la pastanaga uns cinc minuts com a màxim.
- Tot seguit hi posem la ceba tendra, la quantitat que vulgueu. També podeu optar per ceba seca, tot i que llavors us recomanaria que comencessiu el saltejat amb ella.
- Hi afegim els cigrons, i els torrem uns cinc minuts.
- Mullem amb el brou de verdures i deixem que faci xup xup uns deu minuts. Al final de la cocció hi posem el tomàquet, tallat a daus, sense pell ni llavors.
- Al moment d´emplatar hi posem uns daus de pa, o només de molla de pa, torrats.
- Amb aquesta recepta us recomano un vi blanc gallec força interessant, Paraje Mina. Jo vaig trobar que tenia un final un xic dolcet, així que us recomano que si us agrada el picant en poseu quan estigueu saltejant els cigrons.
- I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta