Cigrons guisats

Senzillíssima i molt bona recepta de cigrons que, com quasi tothom fa, millor comprar-los ja cuits i us estalviareu una bona feinada!

Ingredients:

600 gr de cigrons

2 cebes

4 tomàquets madurs

4 ous durs

2 grans d´all

25 gr d´ametlles

uns brins de safrà

unes branques de julivert

sal i pebre

mig litre de brou de pollastre

Tan senzill com fer un sofregit ben concentrat de ceba i tomàquet, afegir-hi els cigrons, donar unes voltes i mullar amb el brou. Mentre comença a fer la xup xup preparem la picada amb les ametlles, els alls, les fulles de julivert i el safrà i la tirem al guisat. Mentrestant haurem posat a fer els ous durs que estaran uns cinc minuts a partir de que l´aigua bulli (jo els poso en aigua freda) i quan els cigrons ja estiguin al seu punt just (el brou s´haurà reduit quasi totalment, però millor que en quedi una mica) hi afegim els ous tallats a quarts. Super bo!

cigronsguisats

Deixa un comentari