Senzillíssima i molt bona recepta de cigrons que, com quasi tothom fa, millor comprar-los ja cuits i us estalviareu una bona feinada!
Ingredients:
600 gr de cigrons
2 cebes
4 tomàquets madurs
4 ous durs
2 grans d´all
25 gr d´ametlles
uns brins de safrà
unes branques de julivert
sal i pebre
mig litre de brou de pollastre
Tan senzill com fer un sofregit ben concentrat de ceba i tomàquet, afegir-hi els cigrons, donar unes voltes i mullar amb el brou. Mentre comença a fer la xup xup preparem la picada amb les ametlles, els alls, les fulles de julivert i el safrà i la tirem al guisat. Mentrestant haurem posat a fer els ous durs que estaran uns cinc minuts a partir de que l´aigua bulli (jo els poso en aigua freda) i quan els cigrons ja estiguin al seu punt just (el brou s´haurà reduit quasi totalment, però millor que en quedi una mica) hi afegim els ous tallats a quarts. Super bo!