Cigrons saltejats amb iogur grec

Boníssima recepta, directa i senzilla…saltejar les pastanagues, bullir les bledes  i barrejar-ho tot  amb iogur grec…no secrets!

Ingredients:

300 gr de bledes

4 pastanagues, 1 all

250 gr de cigrons

1 cullerada de menta picada i una de cilantre, també picat

1 cullerada de suc de llimona

1 cullerada de llavors d´alcaravea

oli d´oliva extra verge, sal i pebre

Iogur grec

 

Comencem bullint les bledes, molt poca estona, i després les tallem petites. Saltegem les pastanagues amb les llavors i l´all, afegim les bledes i els cigrons, les herbes i el suc de llimona. rectifiquem de sal i pebre i retirem del foc. Quan no estigui molt calent hi afegim el iogurt i servim, afegint-hi una culleradeta més per sobre a cada plat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *