Cigrons savji

Uns cigrons adaptats al que tenim per aquí i que bàsicament es fan amb moltes llavors, espècies i coco sec.

Ingredients:

500 gr de cigrons, coco sec ratllat o en tires, 1 ceba, 4 dents d´all

1 cullerada de llavors de cilantre, mitja de fonoll, 1/2 culleradeta de comí, i una de grosella

3 fulles de llorer, 2 xilis secs, 2 claus, 1 tros de gingebre

1 culleradeta de garam masala, 1/2 de cardamom, 1/4 de canyella, 1/2 de pebre vermel, sal i pebre

Començarem escalfant una paella i tirant-hi les llavors diverses que s´utilitzen en aquesta recepta: cilantre, fonoll, comí, grosella i també les fulles de llorer, amb un xic d´oli de coco. A continuació hi posem els claus, els xilis i les espècies: garam masala, cardamom, canyella i pebre vermell. I el coco. A priori tot això és tritura o es matxaca al morter…o podeu afegir-hi la ceba i cuinar- la amb tot això. Més endavant li tocarà el torn als alls i al gingebre i finalment als cigrons. Si heu tret les espècies ara les torneu a posar, afegiu aigua i deixeu coure uns vint minuts. Si cal rectifiqueu de sal i pebre, i una mica de cilantre fresc li va de meravella.

Deixa un comentari