Còctel de gambes

Còctel de gambes

El clàssic, el de tota la vida, aquell que porta enciam i maionesa…Sí, tenint aquelles gambes boníssimes al congelador vaig pensar que seria una bona idea. I amb maionesa tunejada. A la recepta original hi posen salsa de tomàquet i conyac. Jo hi vaig posar extracte de gambes, sofregint una estoneta els caps de les gambes amb mantega i passant-ho acte seguit pel col.lador xinès. I tirant un parell de cullerades d´aquest suc exquisit a la maionesa recén feta, aquesta vegada sense cap problema. I les gambés les vaig fer en una paella amb força all laminat, les vaig deixar refredar i vaig muntar el plat: una mica d´enciam, les gambés, la maionesa, una mica de pebre i deixar-ho a la nevera una horeta com a mínim. Boníssim!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *