Col kale amb tofu al curry

Aquesta recepta és  un plat combinat de col kale amb tofu al curry i, més que acompanyat d´arròs, diria que aquest cereal forma part de la recepta en sí, i el curry en aquest cas és en pols i integrat dins d´una salsa de cacauets. Una bona manera de donar sortida a aquest tipus de col força versàtil, que admet molts tipus de preparacions i que pel que sembla és de les més sanes que podem trobar al mercat.

Ingredients:

400 gr de tofu,

200 gr d´arròs integral,

un manat de col kale

un tros de ginger,

3 dents d´all,

cilantre fresc,

50 gr de cacahuets

dues cullerades de vinagre arròs,

dues cullerades de salsa de soja

dues cullerades de xarop d´àgave

2 culleradetes de curry en pols,

1 cullerada de salsa sriracha

 

Com fer la recepta de col kale amb tofu al curry:

1. Saltegem el tofu, tallat a daus,  i el reservem.

2. Posem a bullir aigua per coure l´arròs i per fer la col kale al vapor…en dos recipients separats. Quan estigui tot cuit ho mullem amb aigua freda per tallar la cocció i ho reservem.

3. Per fer la salsa comencem sofregint els alls i el gingebre, picats ben petits.

4. Afegim el curry, el vinagre, la salsa de soja, el xarop d´àgave, la sriracha, els cacahuets en pols (o mantega de cacahuet) i una tassa d´aigua. Ho cuinem cinc minuts, remenant constantment.

5.  Saltegem l´arròs i la col kale amb el tofu, afegim la salsa, rectifiquem de sal i pebre i ho servim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *