Coliflor amb api i magrana

Coliflor amb api i magrana

Aquesta recepta d´una senzilla coliflor amb api i magrana, feta al forn i després atemperada, pot menjar-se de dues maneres diferents: com una amanida, amb l´api cru, tal i com la planteja l´Ottolenghi, o saltejat amb la magrana. Avui provarem la segona opció.

Ingredients:

  • 1 col-i-flor petita
  • 2 branques d´api
  • 30 gr d´avellanes
  • 50 gr de magrana
  • Oli d´oliva
  • julivert o cilantre
  • canyella en pols
  • pebre de Jamaica
  • vinagre de Jerez (opcional)

Com fer la recepta de la coliflor amb api i magrana:

  1. Fem la col-i-flor al forn ben untada d´oli, sal, canyella i pebre de jamaica, a trossos més o menys homogenis entre vint i vint-i-cinc minuts a 180 graus.
  2. Mentrestant saltegem l´api i, quan quasibé ja estigui cuit, hi afegim la magrana. Seguim saltejant un parell de minuts més i reservem.
  3. Piquem les avellanes i el cilantre o julivert, per separat, i ho reservem
  4. Quan la coliflor sigui cuita l´afegim a la paella de l´api i la magrana, hi posem les avellanes, barregem bé.
  5. I finalment només ens quedarà servir-ho.

Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *