Aquesta recepta d´una senzilla coliflor amb api i magrana, feta al forn i després atemperada, pot menjar-se de dues maneres diferents: com una amanida, amb l´api cru, tal i com la planteja l´Ottolenghi, o saltejat amb la magrana. Avui provarem la segona opció.
Ingredients:
- 1 col-i-flor petita
- 2 branques d´api
- 30 gr d´avellanes
- 50 gr de magrana
- Oli d´oliva
- julivert o cilantre
- canyella en pols
- pebre de Jamaica
- vinagre de Jerez (opcional)
Com fer la recepta de la coliflor amb api i magrana:
- Fem la col-i-flor al forn ben untada d´oli, sal, canyella i pebre de jamaica, a trossos més o menys homogenis entre vint i vint-i-cinc minuts a 180 graus.
- Mentrestant saltegem l´api i, quan quasibé ja estigui cuit, hi afegim la magrana. Seguim saltejant un parell de minuts més i reservem.
- Piquem les avellanes i el cilantre o julivert, per separat, i ho reservem
- Quan la coliflor sigui cuita l´afegim a la paella de l´api i la magrana, hi posem les avellanes, barregem bé.
- I finalment només ens quedarà servir-ho.
Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta: