Recepta atractiva i diferent de coliflor i patates amb llet de cococ, que porta infinitat de llavors diferents i que li donen un toc molt especial.
Ingredients:
2 patates mitjanes, 1/2 col-i-flor o bròquil verd/lila (no bròcoli)
1/2 culleradeta de llavors de: mostassa negra, comí, fonoll, nigella, cilantre, fenogrec. 1/2 culleradeta de pebre de caiena, curcuma
3 dents d´all, 1 tros de gingebre, 1 ceba vermella, suc de llimona, cilantre fresc, oli de coco, sal i pebre
Posem un xic d´oli de coco en una paella i així que sigui calenta hi posem totes les llavors (al llibre ho fan en sec, i les reserven). Afegim la ceba i la cuinem uns cinc minuts. Moment de posar-hi els alls i el gingebre, el pebre i la curcuma (al llibre posen de nou a la paella les llavors torrades en sec i reservades abans). Incorporem les patates tallades a daus petits, la col-i-flor o bròquil (no bròcoli, insisteixo), remenem bé i en dos minuts mullem amb la llet de coco. Tapem i cuinem fins que la patata i el bròquil estiguin fets. Millor passar-se de llet de coco que quedar-se curt, ja que llavors serà un pèl fort, com em va passar a mi, però molt bo i saborós. Si a més hi poseu suc de llimona i cilantre fresc la cosa guanyarà molt més i li donarà un toc de frescor necessari per al plat.