Conill amb xocolata

Conill amb xocolata

Espectacular, de veritat. Aquest conill amb xocolata a la picada és definitiu, sense ella el plat també estaria molt bo però li faltaria el toc de gràcia. Una delicia!

 

Ingredients :

  • 1 conill tallat a octaus
  • 24 cebes del platillo
  • 80 gr de cansalada viada o similar
  • 1 got de vi negre
  • 30 gr de xocolata a la pedra
  • 20 gr d´avellanes torrades
  • 20 gr de pinyons
  • llorer
  • una branca de romaní
  • farina
  • sal
  • pebre
  • 1/2 litre de brou de pollastre

Com fer la recepta del conill amb xocolata:

  1. Escaldem les cebetes per poder treure la pell amb més facilitat.
  2. Salpebrem i enfarinem els talls de conill. Els enrossim i reservem.
  3. Saltegem les cebetes i la cansalda viada. Hi afegim una cullerada de farina, remenem bé i en un parell de minuts mullem amb el vi negre.
  4. Recuperem els talls de conill i deixem que s´impregnin bé de la reducció del vi.
  5. Mullem amb el brou de pollastre, tapem i deixem coure mitja hora.
  6. Incorporem al guisat la picada de xocolata, pinyons i avellanes, deixatada amb una mica de brou. Fem que s´integri bé i deixem coure deu o quinze minuts més.
  7. I ja ho tenim, emplatem i servim.
  8. Per acompanyar aquesta recepta vam obrir una ampolla de vi negre molt especial. Es tracta d´un vi gallec del celler Ponte Da Boga, a la Ribeira Sacra, fet amb la varietat autòctona merenzao, super fresca, fina i ideal per menjar amb aquest conill amb xocolata que, de fet, és un conill a l´empordanesa amb xocolata, recepta d´en Josep Maria Lladonosa.
  9. Us adjuntem un vídeo per si voleu veure el procés d´elaboració de la recepta:https://youtu.be/YnW53PybEF8

 

0 comentaris a ;ldquo;Conill amb xocolata;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *