Conill guisat

Una clàssica recepta de conill guisat amb uns quants elements típics de la cuina mediterrania del nord d´Africa com la mel i sobretot la canyella, super gustosa i fàcil de fer.

 

Ingredients:

  • 1 conill tallat a octaus
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pebrots verds
  • 8 prunes sense pinyol
  • 3 tomàquets madurs o una llauna petita de tomàquet triturat
  • 3 cebes
  • 2 dents d´all
  • 1 cullerada de mel
  • 150 ml de cognac o vi ranci
  • mig litre de brou de pollastre
  • 1 branca de canyella
  • farina
  • sal, pebre, oli

Com fer la recepta de conill guisat:

  1. Salpebrat, enfarinar i daurar els trossos de conill.
  2. A la mateixa cassola comencem a fer un sofregit amb les cebes, els pebrots i els dents d´all.
  3. Quan està al seu punt incorporo el tomàquet i deixo sofregir una miqueta més. Tot plegat una mitja hora llarga.
  4. Moment de posar-hi la branca de canyella, els trossos de conill daurats, el cognac, la mel i les prunes. Remenem bé i deixem que s´evapori l´alcohol abans de passar al següent pas
  5. Ho mullem amb el brou de pollastre, i ho deixem coure, tapat, una hora aprox, o una mica més si el conill no es prou tendre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *