Avui m´he decidit: si faig una crema de remolatxa amb la termomix…doncs millor dir-ho d´entrada, no? Apart d´això, no té cap secret, una crema super fàcil i super ràpida de fer que es pot menjar freda i calenta.
Ingredients:
- Dues remolatxes mitjanes
- un porro gran
- una ceba tendra
- anet fresc
- pebre de sichuan
- sal
- pebre blanc
- oli
Com fer la crema de remolatxa amb termomix:
- Pelem i tallem les remolatxes. Fem el mateix amb el porro i la ceba tendra, netejant-los. Ho juntem al vas de la termomix amb oli, sal i pebre.
2.Per daurar les verdures hem de posar la temperatura “varoma” i la velocitat “cullera”, amb quatre minuts és més que suficient.
3.Mullem a cobrir amb aigua mineral (o brou de verdures). Tretze minuts, velocitat “1” i temperatura “varoma”.
4. Triturem i servim amb anet fresc picat i pebre de sichuan xafat al morter.
Us deixem el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta: