Crema de remolatxa amb termomix

Crema de remolatxa amb termomix

Avui m´he decidit: si faig una crema de remolatxa amb la termomix…doncs millor dir-ho d´entrada, no? Apart d´això, no té cap secret, una crema super fàcil i super ràpida de fer que es pot menjar freda i calenta.

 

Ingredients:

  • Dues remolatxes mitjanes
  • un porro gran
  • una ceba tendra
  • anet fresc
  • pebre de sichuan
  • sal
  • pebre blanc
  • oli

 

Com fer la crema de remolatxa amb termomix:

  1. Pelem i tallem les remolatxes. Fem el mateix amb el porro i la ceba tendra, netejant-los. Ho juntem al vas de la termomix amb oli, sal i pebre.

2.Per daurar les verdures hem de posar la temperatura “varoma” i la velocitat “cullera”, amb quatre minuts és més que suficient.

3.Mullem a cobrir amb aigua mineral (o brou de verdures). Tretze minuts, velocitat “1” i temperatura “varoma”.

4. Triturem i servim amb anet fresc picat i pebre de sichuan xafat al morter.

Us deixem el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *