Curri de tempeh a l´estil de Goa

Una latra recepta de tempeh, com a mínim igual de bona que l´anterior!

Ingredients:

2 paquets de tempeh, 1 ceba vermella, 5 dents d´all

llavors de comí, llavors de mostassa negra

una culleradeta de pebre de caiena, una de pebre vermell dolç, una de curcuma

2 cullerades de vinagre negre, 1 tassa d´aigua, sal

 

Moldre les llavors i barrejar-les en el mateix morter, per exemple, amb els pebres, la curcuma, la sal i els alls. Mullem amb els liquids i amb això marinem el tempeh, tallat a daus, en un recipient tancat, un tupper, qualsevol cosa semblant. Deixar-ho reposar entre una hora mínim o, si sou previsors, tota la nit.

Escalfem l´oli i sofregim la ceba. Afegim el tempeh amb tota la marinada, líquids inclòs, i cuinem fins que s´hagi evaporat quasi en la seva totalitat. Podem servir-ho amb un dal de llenties vermelles o arròs blanc, i també ho podeu combinar amb verdures, afegint-les cap a mitja cocció si són crues i cap al final si són cuites.

Deixa un comentari