Fantàstica recepta, unes llenties negres boníssimes amb una salsa més que convincent!
Ingredients:
1 tassa de llenties negres, aprox uns 50 gr en cru, remullades un parell d´hores
oli de coco, xili verd, un tros de gingebre, 6 dents d´all, llavors de fenogreco i de comí
1 ceba mitjana, 2 tomàquets de pera, 1/2 tassa de llet d´ametlles
una mica d´asafètida, 1 culleradeta de curcuma i de garam masala,
Poseu a coure les llenties partint de fred. Mentrestant comencem a cuinar la resta d´ingredients: primer les llavors, com sempre, i tot seguit el xili, el ginger i els alls, laminats. Un minut més tard la ceba i l´asafètida, durant uns cinc minuts. Afegim els tomàquets, el garam masala i la curcuma, deixem coure uns deu minuts i ho afegim a les llenties, juntament amb la llet d´ametlles. Salpebrem i ja fins que les llenties estiguin cuites, una horeta en total aprox. Si veieu que falta líquid hi afegiu una mica de llet d´ametlla i, al final, cilantre picat.