Magnífic cus cus que he adaptat a la meva manera, respectant quasibé tots els ingredients però modificant una mica la manera de fer-lo, m´anava millor i ho trobo més pràctic!
Ingredients:
400 gr de cuixa de xai desossada (o qualsevol altra part del xai…sense os millor)
2 patates
2 pastanagues
200 grams de cigrons
250 ml de brou de xai (o de vedella)
cus cus (la sèmola) per a 4
una cullerada de tomàquet concentrat
una culleradeta de harissa
1 ceba grossa
2 dents d´all
sal, pebre
Fem primer un sofregit amb ceba i all. Posem a coure les patates i les pastanagues al vapor o com us vagi millor. Quan estigui rossa hi afegim el xai tallat a daus i daurem bé. Tot seguit hi posem el tomàquet concentrat i la harissa, remenem bé i finalment hi posem els cigrons, ja cuits. Afegim les patates i pastanagues i llavors arriba el moment de tirar-hi la sèmola, l´enrossim una mica i mullem amb el brou just. Tapem i deixem infusioanr fora del foc, en cinc minuts tindrem un plat deliciós!.