Empedrat de cigrons

Empedrat de cigrons

Un empedrat de cigrons clàssic? No sabria què dir-hi. Jo hi vaig posar pebort escalivat, bacallà esqueixat, enciams i romesco…

 

Ingredients:

  • 500 gr de cigrons cuits
  • 250 gr de bacallà
  • 2 pebrots vermells
  • Una cullerada sopera de romesco
  • 1/2 enciam de roure
  • olives negres
  • oli d´oliva extra verge
  • sal, pebre

Com fer la recepta de l´empedrat de cigrons:

  1. El primer que heu de fer és escalivar el pebrot, o els pebrots, depenent de si en posu un o dos. Jo crec que per a quatre amb un n´hi ha prou, però, però depenent de la mida. En qualsevol cas, a 200 graus uns 40 minuts.Mentrestant marineu el bacallà esquiexat amb oli d´oliva extra verge i pebre uns deu o quinze minuts.
  2. Renteu els enciams i comenceu a muntar el plat quan tingueu el pebrot cuit: l´ordre realment no importa, és un tema estètic, però a priori jo posaria els enciams a sota, els cigrons, el bacallà, el pebrot, el romesco i les olives.
  3. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure com hem muntat el plat:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *