Entrepà d´albergínia

Entrepà d´albergínia

Un entrepà d´albergínia? Doncs més o menys. La recepta original és una mena de milfulles d´albergínia, tomàquet, pa i mozzarella, i jo al final l´he reconvertit en una mena d´entrepà, sí.

 

Ingredients:

  • 3 albergínies,
  • 8 llesques de pa
  • 350 gr de mozzarella,
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • sal
  • pebre,
  • oli d´oliva

Com fer la recepta de l´entrepà d´albergínia:

  1. Per fer la recepta de l´entrpà d´albergínia el primer que hem de fer és tallar les albergínies a rodelles o també ho podeu fer horitzontalment, “a lo llarg”. Les salem i les deixem en un colador una mitja horeta.
  2. Tallem la ceba a juliana i la sofregim fins que sigui ben daurada. Alternativament també podem utilitzar ceba tendra i posar-la crua.
  3. Fem les albergínies a la planxa
  4. Tallem el tomàquet…
  5. …i comencem a muntar l´entrepà, amb una de les llesques de pà ja torrat, el tomàquet, la mozarella  i la ceba….
  6. …i ho acabem amb la segona torrada.

Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *