Un entrepà d´albergínia? Doncs més o menys. La recepta original és una mena de milfulles d´albergínia, tomàquet, pa i mozzarella, i jo al final l´he reconvertit en una mena d´entrepà, sí.
Ingredients:
- 3 albergínies,
- 8 llesques de pa
- 350 gr de mozzarella,
- 4 tomàquets madurs
- 1 ceba
- sal
- pebre,
- oli d´oliva
Com fer la recepta de l´entrepà d´albergínia:
- Per fer la recepta de l´entrpà d´albergínia el primer que hem de fer és tallar les albergínies a rodelles o també ho podeu fer horitzontalment, “a lo llarg”. Les salem i les deixem en un colador una mitja horeta.
- Tallem la ceba a juliana i la sofregim fins que sigui ben daurada. Alternativament també podem utilitzar ceba tendra i posar-la crua.
- Fem les albergínies a la planxa
- Tallem el tomàquet…
- …i comencem a muntar l´entrepà, amb una de les llesques de pà ja torrat, el tomàquet, la mozarella i la ceba….
- …i ho acabem amb la segona torrada.
Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: