Una combinació curiosa que dona com a resultat una salsa gustosa i d´un gust fumat proporcionat pel pebrot. Quan més pebrots hi poseu més sabor tindrà la salsa, més enllà del fet que es com una salsa de tomàquet millorada amb el toc final de l´alfàbrega i el parmesa ratllat.
Ingredients:
300 gr d´espaguetis, 3 pebrots xoriceros, 400 gr de tomàquets cherry pera
3 dents d´all, parmesà ratllat, unes quantes fulles d´alfàbrega
Per hidratar ràpidament els pebrots el millor es que bullin, a partir d´aigua freda, uns pocs minuts i tot seguit deixar-los reposar, tapats millor, entre 20 i 30 minuts. La carn sortirà fàcilment llavors, la piqueu i l´incoporeu a la paella on tindreu els alls amb els tomàquets cherry, tallats en quatre o sis parts. I deixeu que la salsa es vagi fent a poc a poc, uns 20 minuts i llestos. Mentrestant haureu bullit la pasta, la coleu i l´incoporeu a la paella de la salsa, unes voltes a fi que s´impregni bé i ho serviu amb l´alfàbrega i el formatge per sobre.