Recepta pràctica i super fàcil d´espinacs amb llenties estofades, clàssiques, amb l´afegit final d´uns espinacs bullits i saltejats i d´un api rave, també saltejat, amb espècies. Un trio definitivament guanyador!
Ingredients:
- 200 gr de llenties
- 500 gr d´espinacs
- 1/4 d´api rave
- 1 ceba
- 1 gra d´all
- llorer
- 2 claus d´olor
- una culleradeta de llavors de comí i una de cilantre
- una culleradeta de curry picant en pols
Com fer la recepta dels espinacs amb llenties:
- Posem a coure les llenties, partint d´aigua freda, amb una fulla de llorer i un gra d´all amb dos claus d´olor incrustats. Ho salem.
- Posem aigua a bullir per descongelar i coure breument els espinacs.
- Fem un sofregit de ceba amb llavors de comí i de cilantre xafades al morter. Quinze minuts.
- Incorporem al sofregit de ceba unes quantes rodances d´api rave, pelades i tallades a daus amb una culleradeta de curry picant en pols. Ho deixem coure a foc lent-mitjà uns quinze minuts més.
- Un cop cuits els espinacs els afegim al sofregit i ho saltegem una mica.
- Quan les llenties siguin cuites posem a l´olla els espinacs amb la resta d´ingredients i ho deixem coure conjuntament uns deu minuts més.
- I finalment ho emplatem
- Us adjunto un link per si voleu veure el vídeo de la recepta al nostre canal de youtube: