Espinacs amb llenties

Espinacs amb llenties

Recepta pràctica i super fàcil d´espinacs amb llenties estofades, clàssiques, amb l´afegit final d´uns espinacs bullits i saltejats i d´un api rave, també saltejat, amb espècies. Un trio definitivament guanyador!

Ingredients:

  • 200 gr de llenties
  • 500 gr d´espinacs
  • 1/4 d´api rave
  • 1 ceba
  • 1 gra d´all
  • llorer
  • 2 claus d´olor
  • una culleradeta de llavors de comí i una de cilantre
  • una culleradeta de curry picant en pols

Com fer la recepta dels espinacs amb llenties:

  1. Posem a coure les llenties, partint d´aigua freda, amb una fulla de llorer i un gra d´all amb dos claus d´olor incrustats. Ho salem.
  2. Posem aigua a bullir per descongelar i coure breument els espinacs.
  3. Fem un sofregit de ceba amb llavors de comí i de cilantre xafades al morter. Quinze minuts.
  4. Incorporem al sofregit de ceba unes quantes rodances d´api rave, pelades i tallades a daus amb una culleradeta de curry picant en pols. Ho deixem coure a foc lent-mitjà uns quinze minuts més.
  5. Un cop cuits els espinacs els afegim al sofregit i ho saltegem una mica.
  6. Quan les llenties siguin cuites posem a l´olla els espinacs amb la resta d´ingredients i ho deixem coure conjuntament uns deu minuts més.
  7. I finalment ho emplatem
  8. Us adjunto un link per si voleu veure el vídeo de la recepta al nostre canal de youtube:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *