Ezo gelim (sopa d´arròs i llenties)

Ezo gelim (sopa d´arròs i llenties)

Boníssima sopa feta amb les llenties “coral”, aquelles de color taronja i que necessiten una cocció molt curta.

Ingredients:

80 gr de llenties coral

60 gr d´arròs

1 pastilla de brou de vedella

1 cullerada de concentrat de tomàquet

3 cullerades de cafè de menta seca

1 culleradeta de harissa

sal, pebre

Posem a bullir l´arròs en una aigua on hi hem posat prèviament mitja pastilla de brou (per a 4 persones poseu-ne un de sencer). A mitja cocció hi afegim les llenties (que haureu passat per aigua), la menta seca, sal i pebre. Tot seguit hi posem el concentrat de tomàquet i la harissa i deixem coure fins que estigui tot fet, uns pocs minuts més, aquestes llenties es fan molt ràpid.

Bona sopa, senzilla i ràpida de fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *