Fideus amb albergínia i mango

Fideus amb albergínia i mango

Aquesta recepta de fideus amb albergínia i mango es pot fer amb qualsevol tipus de fideus, però jo us recomano els de la recepta original, de l´Ottolenghi: els soba. Imprescindible el cilantre, l´alfàbrega i el toc picantillo, un clàssic ja a casa!

 

Ingredients:

  • 250 gr de fideus soba
  • 120 ml de vinagre d´arròs
  • 40 gr de sucre glass
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 2 dents d´all matxacats
  • un xili vermell petit
  • cullerada d´oli de sèsam
  • la pell ratllada i el suc d´una llima
  • 2 albergínies petites/mitjanes
  • 1 mango
  • 40 gr de fulles d´alfàbrega i 40 de fulles de cilantre
  • 1/2 ceba vermella

Com fer la recepta dels fideus amb albergínia i mango:

  1. Preparem primer la vinagreta: escalfem el vinagre, el sucre i la sal en un bol durant un minut i, fora del foc, hi afegim l´all, el xili tallat petit i l´oli de sèsam. Quan s´hagi refredat, el suc i la pell de la llima.
  2. Mentre posem a bullir l´aigua per fer els fideus i tallem la ceba a juliana. Podem menjar-la crua o saltejada, jo ho he fet de les dues maneres ja que aquesta recepta té molt èxit a casa. Saltejada, no potxada. Si la deixeu crua la podeu marinar una estona amb vinagre d´arròs.
  3. Fregim l´albergínia tallada a daus.
  4. Pelem i tallem el mango a daus.
  5. Quan els fideus estiguin ho barregem tot i ens ho podem menjar calent o tebi.
  6. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta:

1 comentari a ;ldquo;Fideus amb albergínia i mango;rdquo;

  1. Retroping: Ensalada de quinoa, naranja y cebolla | noemozica & her stuff

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *