Filet de vedella amb patates al forn

Filet de vedella amb patates al forn

Una recepta de filet de vedella amb patates al forn? Doncs sí, sobretot perquè les patates són boooníssimes, es coneixen com “patates anna” i son molt senzilles, fàcils i ràpides de fer.

Ingredients :

  • 4 talls de filet
  • 400 gr de patates
  • mantega clarificada o desfeta
  • oli d´oliva
  • sal
  • sal maldon
  • pebre

Com fer la recepta del filet de vedella amb patates al forn:

Per fer les patates les heu de tallar molt finament, millor si teniu una mandolina, i que tinguin més o menys la mateixa mida. I per la mantega senzillament la desfeu en una paella.

Les poseu en una safat per anar al forn i aneu fent capes, untant amb la mantega i salpebrant-ho cada vegada.

Ho poseu al forn a 180 graus fins que siguin ben cuites i es daurades, uns 45 minuts aprox.

Una vegada tenim les patates cuites,  fem el filet a la planxa i servim.

Amb aquesta recepta podeu obrir qualsevol ampolla de vi negre, bo, que tinguer per casa. Una bona opció seria aquesta magnífica carinyena de la Terra Alta, del Celler Edetària, Finca La Pedrissa. Sensacional.

I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta, molt curtet:

 

0 comentaris a ;ldquo;Filet de vedella amb patates al forn;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *