El mató de cabra és boníssim, i combinat amb el fonoll encara més. Una recepta sorprenent, un senzill entrant que es prepara super ràpid.
Ingredients:
2 bulbs de fonoll grans o 4 de petits
40 gr de mantega
2 cullerades de sucre glass
1 dent d´all , 1 culleradeta de llavors de fonoll
50 gr de fulles de finoll
150 gr de mató de cabra
la pell ratllada d´una llimona
sal, pebre i oli d´oliva extra verge
Primer de tot hem d´eliminar les capes externes del fonoll i tot seguit tallar-lo a làmines d´un centímetre i mig aprox. Les fregim en una paella amb la mantega fosa, de fet no els posem fins que estigui totalment desfeta, uns dos minuts per banda. Fet aquest pas tirarem a la paella les llavors, l´all tallat molt petit i el sucre, deixem uns trenta segons i tornem a posar-hi les rodelles de fonoll, a fi de caramelitzar-les. Servirem el plat amb el mató per sobre, esmicolat, la ratlladura de pell de llimona i fulles de fonoll. Boooníssim!