Gambes, vieires i cloïsses amb tomàquet i feta

Curiosa recepta, me la vaig mirar amb recel una bona temporada fins que em vaig deixar de tonteries i vaig decidir que podia estar ben bo. I, efectivament, estem davant d´una recepta quasibé brutal que deixarà amb la boca oberta a tothom que la tasti. Podeu optar per la via “low cost” o més econòmica, vaja, la d´usar congelats, i la despampanant…

Ingredients:

un vas de vi blanc, 1 kilo de cloïsses, 3 grans d´all, 2 cebes tendres

600 gr de tomàquets de pera, 200 gr de gambes, 120 gr de formatge feta

200 gr de carn de vieira, oli d´oliva, orenga, sal i pebre, una llimona

Començarem fent les cloïsses amb vi blanc, reservant-les quan estiguin obertes. Sofregim l´all, la part verda de la ceba tendra, afegim els tomàquets, sense pell ni llavors, el suquillo de les cloïsses, orenga, tres tires de pell de llimona, sal i pebre. Mentrestant saltegem les gambes i les vieires, i quan la salsa estigui esmicolem el formatge feta per sobre, incorporem el marisc i servim.

Leave a Reply