Gaspatxo de maduixots

Espectacular gaspatxo de maduixes. Bàsicament, un gaspatxo clàssic on heu de substituir els tomàquets per maduixots.

Ingredients:

600/700 gr de maduixots

1/2 gra d all

1 ceba petita

1/2 cogombre

1 pebrot vermell

5 fulles de menta fresca

150 cc d´oli extra verge

50 cc de vinagre

sal, pebre blanc

Bé, poseu tots els ingredients junts en una batedora i els tritureu bé, fins que estigui tot ben fi. Ho tasteu. Si us heu passat amb el vinagre (recomano posar-ne poc, les mides són les de la recepta, però senzillament millor posar-ne un raig i punt) sempre podeu afegir-hi una mica d´aigua (que si us queda espès és recomanable, ja que després a la nevera encara espessirà més) o més maduixes. De fet inicialment en vaig posar mig kilo, el que posava a la recepta, però en quedar-me massa gust a vinagre en vaig afegir més, entre 100 i 200 grams més aprox. Aneu provant fins a donar amb la textura i el gust que més us agradin. Super refrescant, és un trumfo assegurat!

Decoreu amb unes quantes maduixes i un parell de fulles de menta (però poseu menta també a la barreja!)

IMG_3941

 

0 thoughts on “Gaspatxo de maduixots”

Deixa un comentari