Excel.lent i senzillíssima recepta que recomanaria fer també amb cuixes de pollastre, segur que queda super mega bo. I com que el pit de les guatlles acostuma a quedar un xic sequet recomano ser generós amb els sucs i així tindreu força salsa per armonitzar millor el plat.
Ingredients (2 px):
4 guatlles (si feu un bo primer i acompanyeu aquest segon amb arròs potser una…)
250 gr de raïm
1 tros de gingebre
1 taronja
2 dents d´all
25 gr de mantega
2 cullerades de julivert picat (opcional)
sal i pebre
Començarem salpebrant les guatlless i daurant-les a la cassola on les cuinareu posteriorment amb els altres ingredients.
Mentrestant fem un suc de taronja i si tenim liquadora doncs fem suc de gingebre. Si no en teniu l´alternativa és ratllar-lo i després xafar-lo amb una forquilla a fi que surti tot el suc. La meva opció és tirar a la cassola el gingebre ratllat…que és el que s´ha de fer un cop s´hagi desfet la mantega dins de l´oli de daurar les guatlles i d´haver-hi posat l´all laminat. Afegim doncs el gingebre, el suc de taronja, el raïm (sense les pinyolets) i les guatlles a la cassola i ho tapem bé, deixant-ho coure uns 15-20 minuts aproximadament.
Us quedarà un plat deliciós amb una salsa de campionat!